Home Noord-Brabant Eindhoven Integrale controle 'Wijk op Slot' in Vaartbroek

Integrale controle 'Wijk op Slot' in Vaartbroek

Tussen donderdag 16.00 en vrijdag 2.00 uur hield de politie met o.a. de Belastingdienst een integrale ‘Wijk op Slot’- controle in Vaartbroek. Tijdens de controle werd een scooter – vermoedelijk gestolen – in beslag genomen, zijn er openstaande geldboetes betaald van in totaal 1.680 euro en werden 20 bekeuringen uitgeschreven voor uiteeenlopende (verkeers)zaken.

De belastingdienst legde beslag op 21 voertuigen, waarvan er 10 direct werden afgevoerd. Daarnaast werd er voor 2.300 euro aan belastinggeld geïnd. Aan de actie deden zo’n 40 medewerkers mee van Politie Eindhoven Woensel, Team Verkeershandhaving en de Belastingdienst.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…