Home Zuid-Holland Den Haag EIndhovense Auto na klopjacht in Den Haag gevonden

EIndhovense Auto na klopjacht in Den Haag gevonden

De politie heeft donderdagavond geruime tijd op de grond en vanuit de lucht in de omgeving van de Hoefbladlaan in Den Haag gezocht naar vermoedelijk drie mannen die in een gestolen auto reden. Politieagenten zagen donderdagavond rond 21.10 uur een auto op het parkeerdek van het winkelcentrum aan de De Savornin Lohmanlaan staan. In de auto zaten drie mannen. Omdat de agenten het niet vertrouwden, besloten ze de auto te bekijken. Zodra de politieagenten hun auto keerden, ging de andere auto er met hoge snelheid vandoor.

De auto, een Audi met Frans kenteken, reed met hoge snelheid via de Treubstraat naar de Groen van Prinstererlaan. Vervolgens reed de bestuurder met hoge snelheid linksaf de Laan van Meerdervoort op. Daarbij negeerde hij het rode verkeerslicht. De agenten konden de auto niet bijhouden en zagen hem de woonwijk inrijden.

Korte tijd later werd de politie gebeld dat in een woning aan de Margrietstraat werd ingebroken. Met meerdere eenheden en vanuit de lucht werd gezocht naar de verdachten. Tijdens de zoektocht zagen politieagenten op de Hoefbladlaan een Audi met Franse kentekenplaten staan. De inzittenden waren er vandoor. Navraag leerde dat de bewuste auto eerder in Eindhoven was gestolen. Met speurhonden werd de omgeving afgezocht, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Diepenveen, Delfgauw, Den Haag – Bankhelpdeskfraude in Team West

In Team West besteden we vanavond aandacht aan twee zaken waarbij slachtoffers zijn benade…