Home Noord-Brabant Eindhoven Feestelijk startsein bouw project 2 TU/e

Feestelijk startsein bouw project 2 TU/e

Na de periode van voorbereiding en de sloop van N-laag wordt op donderdag 11 april 2013 om 15.45 uur in de Markthal van MetaForum het startsein voor de bouw van de nieuwbouw voor de faculteiten Electrical Engineering en Technische Natuurkunde van de TU/e gegeven. Medewerkers en studenten zijn welkom om deze bijzondere mijlpaal samen feestelijk te vieren. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 april 2013 vanaf 15.45 uur in de Markthal van MetaForum.

Het nieuwe gebouw wordt compact en duurzaam, met veel licht en open ruimten en geschikt voor intensief gebruik. De centrale hal in het nieuwe gebouw zorgt voor interactie en voor een open, ruimtelijke uitstraling, dankzij doorkijken naar de verschillende etages. Het gebouw wordt een testomgeving voor nieuwe duurzame technologien.

Door het samenbrengen van de twee faculteiten kunnen laboratoria, onderwijsruimtes en faciliteiten beter worden benut. En het bevordert de integrale en interfacultaire samenwerking tussen staf en studenten.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…