Home Noord-Brabant Eindhoven Inbreker op heterdaad aangehouden

Inbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft woensdagmorgen rond 2.40 uur een 49-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Jeroen Boschlaan. Wat eerder kreeg de politie een melding dat er ingebroken was bij een tankstation aan de Rondweg. De inbreker zou met een bijl de ruit van de winkel hebben ingeslagen en vervolgens binnen diverse soorten snoepgoed hebben weggenomen. De gealarmeerde politie had een signalement van de dader, die inmiddels de wijk in gevlucht was. Agenten troffen de 49-jarige Eindhovenaar even later aan in de tuin van een woning waar hij zich verscholen hield. De man had een bijl en een tas met het snoepgoed bij zich. Deze zijn in beslag genomen. De man is aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…