Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte van winkelinbraak aangehouden

Verdachte van winkelinbraak aangehouden

De politie heeft dinsdagochtend een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden na een inbraak in een winkel aan de Kleine Berg. Rond 5.15 uur kwam de melding binnen dat twee mannen hadden ingebroken. Ze hadden met een hamer een ruit van een deur ingeslagen en waren zo de zaak binnengekomen. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze de twee daders wegvluchten. Eén van hen werd aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De ander is spoorloos. Het is nog onbekend of er iets is buitgemaakt.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…