Home Noord-Brabant Eindhoven Hennepkwekerij opgerold na melding wateroverlast

Hennepkwekerij opgerold na melding wateroverlast

In een pand aan de Boordseweg in Nuenen heeft de politie maandagavond een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde nadat bij de brandweer een melding over wateroverlast was binnengekomen. Toen de hulpdiensten rond 18.30 uur een kijkje namen, troffen ze in het pand een ruimte met bijna tweeduizend hennepstekjes aan. Ook waren er enkele ruimtes ingericht als hennepkwekerij maar er stonden nog geen planten in. Alle plantjes en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Er is nog niemand aangehouden.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…