Home Noord-Brabant Eindhoven Drie verdachten aangehouden na woninginbraak

Drie verdachten aangehouden na woninginbraak

Voor de mogelijke betrokkenheid bij een inbraak in een woning aan de Mierloseweg in Geldrop heeft de politie de afgelopen dagen drie verdachten aangehouden. De inbraak werd ontdekt op 31 maart rond 21.45 uur. Getuigen hadden drie verdachten zien wegrennen. Na onderzoek kon de politie enkele uren later in hun woningen in Geldrop twee jongens van 15 en 17 jaar aanhouden. Ze zijn in verzekering gesteld. De derde verdachte, een 12-jarige jongen uit Geldrop, werd dinsdagmiddag rond 12.30 uur in zijn woning gearresteerd en ingesloten.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…