Home Noord-Brabant Eindhoven Trackingsysteem leidt naar gestolen spullen

Trackingsysteem leidt naar gestolen spullen

Het zgn. trackingsysteem van een Ipad heeft de politie in de nacht van zondag op maandag in Born naar spullen geleid, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Op zondagavond was in Sittard ingebroken in een woning aan de Rijksweg Zuid. Hierbij is onder andere een Ipad gestolen. Via het trackingsysteem van dit apparaat kon de benadeelde achterhalen waar deze zich bevond. Dat bleek in een hotel aan de Langereweg in Born te zijn.

In een hotelkamer trof de politie nog meerdere spullen aan. Twee personen, een vrouw van 23 uit Geleen en een man van 27 uit Eindhoven, zijn aangehouden. Ze worden verdacht van heling. De herkomst van de aangetroffen spullen wordt onderzocht.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…