Home Noord-Brabant Eindhoven Voorrondes Kempenerpopprijs 2013 van start

Voorrondes Kempenerpopprijs 2013 van start

Op 20, 21 en 22 september vindt in Waalre weer het jaarlijkse Kempenerpop-festival plaats. In de aanloop daarvan wordt de Kempenerpopprijs georganiseerd. De winnaar van de finale van deze bandwedstrijd wint een plek in de line-up van Kempenerpop 2013. De finalisten worden geselecteerd door middel van drie voorrondes, die in april en mei worden gehouden in verschillende cafés in de regio Eindhoven.

Uit de vele inzendingen vanuit het hele land heeft de organisatie 12 bands geselecteerd die mee kunnen doen aan de voorrondes. De eerste voorronde wordt gehouden op zaterdag 6 april in café De Fantast in Valkenswaard. De deelnemers zijn: Assigned (bluesy pop/rock), The Naked Sweat Drips (psychedelische hard rock), Highway Orange (progressive rock) en Undefined Subculture (rock/hardrock).

De tweede voorronde vindt plaats op zaterdag 27 april in Muziekcafé Helmond. Ook deze voorronde is goed gevuld met de volgende vier bands: FreeStroke (semi-akoestische pop/rock), Disco In Dynamo (protopunk/stoner), Johnny Hooker (rock ’n roll/punk) en Maslov (rock/grunge).

De laatste voorronde vindt plaats op zaterdag 11 mei in muziekcafé Lokaal 8 in Veldhoven. De deelnemers zijn: Daisy (pop/rock), Northern Lights (poprock), Speakerpunch (sleaze rock) en Take The Fall (rock/pop). Alle voorrondes beginnen om 21.30 uur en zijn gratis toegankelijk. De winnaar van iedere voorronde bemachtigt een plek in de finale, die op zaterdag 22 juni in café The Jack in Eindhoven wordt gehouden. De winnaar van de finale wint een plek in de line-up van Kempenerpop 2013.

Kempenerpop wordt dit jaar gehouden op 20, 21 en 22 september in Waalre. Het gratis toegankelijke muziekevenement zal wederom een breed en gevarieerd programma bieden voor jong en oud. De
organisatie verwacht in mei de eerste namen van de line-up bekend te kunnen maken.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Inbraak supermarkt – Kruisstraat – Veldhoven

Twee lieden die er in Veldhoven met grote hoeveelheden drank vandoor gaan. Ze halen ze van…