Home Noord-Brabant Eindhoven Paasbrunch voor de dieren op beide paasdagen

Paasbrunch voor de dieren op beide paasdagen

Tijdens de paasdagen staat er voor verschillende dieren in Dierenrijk een speciale paasbrunch op het menu. Zo krijgen de wilde zwijnen versierde paastakken voorgeschoteld, mogen de berberapen naar gekleurde eieren zoeken en krijgen de leeuwen konijn als lekkernij. De ijsbeertjes vieren hun eerste paasbrunch met eieren van waterijs. Door middel van een loterij op 1e paasdag maken kinderen zelfs direct kans om te mogen helpen bij één van de voederingen, op een Meet & Greet met de ijsbeertweeling of op een kusje van een zeehond.

Loterij voor kinderen
Op 1e paasdag vindt de loterij plaats voor alle kinderen tot 12 jaar. De paashaas deelt deze dag eieren uit met daarin een lotnummer. In totaal worden er zeven hoofdprijzen verloot: een weekendje weg naar Vakantiepark Beekse Bergen voor maximaal zes personen, een Meet & Greet met de ijsbeertweeling Noordje en Pixel, een kinderfeestje in Dierenrijk, een jaarkaart van Dierenrijk voor het hele gezin, een emmertje olifantenpoep, de leeuwen voeren en een kusje van een zeehond. Kinderen die buiten de prijzen vallen, ontvangen een troostprijs.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Politie onderzoekt geweldsincident in woning en ontdekt vuurwapen en drugs

Het onderzoek naar een geweldsincident in een woning aan de Langdonkstraat in Helmond leid…