Home Noord-Brabant Boxtel Het NieuwsUit geeft kaarten weg voor de Zuid Nederlandse Beurs!

Het NieuwsUit geeft kaarten weg voor de Zuid Nederlandse Beurs!

De Zuid Nederlandse Beurs is terug! Van 5 tot en met 8 april 2013 vindt deze breed georiënteerde consumentenbeurs plaats in Beursgebouw Eindhoven. Met verschillende thema’s en vele leuke activiteiten is er voor ieder wat wils. Kortom een gezellig dagje uit voor iedereen. HetNieuwsUit mag 5 bezoekers van HetNieuwsUit ieder 2 gratis toegangskaarten geven. Om deze gratis kaartjes te winnen hoeft u niet veel te doen: mail ZNB@hetnieuwsuit.nl met uw naam en welke dag u naar de Zuid Nederlandse Beurs zou willen gaan.

Vervelen zult u zich niet op de Zuid Nederlandse Beurs. Met onder andere de Miss PlusSize fashionverkiezing op zondag, diverse workshops, demonstraties, workouts en optredens van diverse Nederlandse artiesten en het Veldhovens Mannenkoor op het Sterren on Tour podium, is er genoeg te beleven. Daarnaast verzorgt Robert Schoemacher een aantal ‘live’ behandelingen op het podium, o.a. een botox behandeling, lipvergroting en het opvullen van de neuslippenplooien.

Sportcentrum Splendid nodigt u uit om deel te nemen aan de verschillende workouts die zij verzorgen. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen verschillende workshops volgen bij o.a. de firma Quality Toys en Trendy fun wear.

De ZNB is een shop walhalla met de leukste dingen op het gebied van mode, accessoires, reizen, koken, uiterlijke en innerlijke verzorging, knutselen, hebbedingetjes, workshops, optredens etc. Een vreemde eend in de bijt zijn de uitvaartkisten van de firma Bijzondere Kisten uit Tilburg. De kisten zijn uitsluitend gemaakt van sloophout en gebruikte materialen. Ook nemen zijn hun nieuwste kist, de Z kist, ook wel de Foetuskost genoemd mee.

De Firma Douma naaimachines uit Waalwijk gaat in samenwerking met Bernina met de bezoekers oranje vlaggetjes maken in de workshopruimte op hun stand. Deze vlaggetjes worden na de beurs geschonken aan stichting Lunet Zorg in Donksbergen, zodat zij deze op Koninginnedag/troonswisseling kunnen gebruiken. De overige workshops bestaan o.a. uit cup cakes maken, graffiti spuiten, glas blazen en sieraden maken.

Iedere beursdag zullen diverse Nederlandse artiesten het Sterren on Tour podium betreden. Al zeker is de komst van Sieneke, Dean Saunders, Helemaal Hollands, Judith, Yoeri Labee, Danny Froger, Mike & Colin, Willem Barth en Michael Chitoe.

Geheel in Aziatische sfeer wordt er een markt ingericht waar zowel traditionele Aziatische food als non-food producten worden aangeboden. Beelden, meubels, wierook, handwerk en vanzelfsprekend kan de Thaise massage niet ontbreken. Bezoekers maken kans op een gratis Thaise massage verzorgd door Solar Plexus.

De Grote Maten Beurs is al jaren een succesvolle beurs in Beursgebouw Eindhoven. Met een grotere kledingmaat is en blijft het best lastig om op één locatie (lees stad of dorp), kleding, schoenen en lingerie te kopen. Bijna altijd moet u er een stuk voor rijden wilt u een complete set kunnen kopen. Op de “Grote Maten Beurs” is wel alles op één locatie te vinden. Onder één dak vindt u meerdere exposanten bij elkaar zodat u uitgebreid kunt komen winkelen. Tevens zijn er vele acties en kunt u genieten van de modeshows met echte plussize modellen. Ook als u wat verder weg woont vanaf Eindhoven is het dus zeer de moeite waard om er een dagje voor uit te trekken. Op zondag 7 april zal de 10de Miss PlusSize Fashion verkiezing plaatsvinden. Aan wie gaat Iris Nieuwenhuis het kroontje overdragen?

De Grote Maten Beurs zal als belangrijk onderdeel van de Zuid Nederlandse Beurs alleen plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 april.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …