Home Noord-Brabant Eindhoven VVV Eindhoven komt met ‘ IPad Challenge 040’

VVV Eindhoven komt met ‘ IPad Challenge 040’

De ‘iPad Challenge 040’ is de nieuwste outdoor activiteit van VVV Eindhoven. De ‘iPad Challenge 040’ is een city game waarbij groepjes van maximaal zes personen op interactieve manier met elkaar strijden. De bijna onbegrensde mogelijkheden van de iPad spelen hierbij een hoofdrol.

Het spel
De ‘iPad Challenge 040’ staat volledig in het teken van de speerpunten van de stad Eindhoven: Techniek, Design en Kennis. Rondom deze thema’s krijgt iedere groep uiteenlopende opdrachten op de Ipad die ze, met behulp van aanwezige applicaties, moeten oplossen. Posten op Facebook en Twitter levert de groep extra punten op. Uiteraard wordt er ook een beroep gedaan op de creativiteit, behendigheid en intelligentie van de deelnemers. Dus, bundel krachten en individuele capaciteiten en leidt hiermee je groep naar de overwinning!

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…