Home Noord-Brabant Eindhoven Opnieuw verdachten aangehouden voor gewapende overval

Opnieuw verdachten aangehouden voor gewapende overval

De politie heeft woensdag rond 10.00 uur een 23-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden, in de woning van een van hen. De twee worden er van verdacht betrokken te zijn bij een gewapende overval, in de vroege ochtend van 22 februari, op een woning aan de Dionysius de Karthuizerstraat.

Daarbij werd geschoten en de 25-jarige bewoner raakte gewond. Direct na het incident werd door de politie een groot onderzoek ingesteld. Op woensdag 20 maart werden in deze zaak al twee mannen uit Amsterdam aangehouden. De Eindhovense verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…