Home Noord-Brabant Eindhoven Brand legt groot deel Leenderheide in as

Brand legt groot deel Leenderheide in as

Dinsdagmiddag heeft een grote brand ongeveer 250 hectare heide in de as gelegd bij het naturgebied Leenderheide. De brand ontstond rond 15.00 uur waarop de brandweer met groot materieel uitrukte. In totaal zijn zo’n honderd brandweerlieden en twaalf brandweerwagens uit omliggende gemeenten in de weer geweest de brand te bestreiden. Zij kregen daarbij hulp van collega’s uit België. De brand in het natuurgebied was rond kwart voor zeven onder controle. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Inbraak supermarkt – Kruisstraat – Veldhoven

Twee lieden die er in Veldhoven met grote hoeveelheden drank vandoor gaan. Ze halen ze van…