Home Noord-Brabant Eindhoven Paaseieren zoeken met B!nk in Genneper Parken

Paaseieren zoeken met B!nk in Genneper Parken

B!nk, de mascotte van Genneper Parken, gaat tijdens het paasweekend op zoek naar alle verstopte paaseieren bij de Genneper Hoeve. Op vrijdag 29 maart om 13.00 uur kun je B!nk helpen om alle eieren te zoeken en wie weet vind jij wel het speciale gouden ei met een prijs gesponsord door Sandton Hotels!

Help B!nk met zoeken
Bij aankomst op de Genneper Hoeve krijg je een gekookt ei en een mandje, het ei kun je zelf verven. Nadat je het ei hebt geverfd, ga je samen met B!nk op zoek naar de verstopte paaseieren. Ook is er zelfs een gouden ei verstopt! Nadat je alle eieren hebt gevonden, ga je terug om de mandjes te versieren en het masker van B!nk in te kleuren. Het mandje kun je nog verder versieren met natuurlijke materialen zoals kippenveren, hulstbladeren en stro. Sluit je dag af met een rondleiding
bij de Genneper Hoeve en kom alles te weten over het leven op de boerderij. Als je naar huis gaat, krijg je nog een goodiebag mee met allerlei leuke cadeautjes.

Inschrijving en toegang
Je bent van harte welkom van 13.00 uur tot 14.15 uur bij de Genneper Hoeve in Genneper Parken. Deze actie is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Deelname is € 3,50 per kind, de toegang voor volwassenen is gratis. In verband met beperkte hoeveelheid plekken, kun je inschrijven tot 27 maart. Je kunt inschrijven door een e-mail te sturen naar genneperparken@eindhoven.nl, vermeld wel even je naam en leeftijd. Deze leuke activiteit voor kinderen wordt mede mogelijk gemaakt door Genneper Parken in samenwerking met Sandton Hotel Eindhoven City Centre, Het Zeelandsche Hof, de Genneper Hoeve en het Milleu Educatie Centrum.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…