Home Noord-Brabant Eindhoven Kraamfeest voor ijsbeertjes Noordje en Pixel in Dierenrijk

Kraamfeest voor ijsbeertjes Noordje en Pixel in Dierenrijk

Dierenrijk vierde zondag de geboorte van de ijsbeertjes Noordje en Pixel met een groots kraamfeest. Rond 15:00 uur werden moeder en jongen getrakteerd op een kraamcadeau wat voor veel vermaak zorgde. Voor de bezoekers waren er de hele dag leuke activiteiten te beleven. Noordje en Pixel, die op 16 november 2012 geboren zijn, hebben bijna vier maanden met hun moeder Frimas in het donkere kraamhol doorgebracht. Speciaal voor het kraamfeest mochten de bezoekers een kijkje nemen in dit bijzondere kraamhol. Een dierverzorger van de ijsberen stond daarbij om bezoekers in het hol te begeleiden en vragen over de ijsberen en hun kraamperiode te beantwoorden.

Ook het WNF regioteam Zuidoost Brabant was aanwezig tijdens de speciale dag. Zij gaven in Dierenrijk informatie over de leefomgeving van de ijsbeer in het wild. Kinderen werden uitgedaagd om in Dierenrijk te zoeken naar stukken ‘ijs’ om hen spelenderwijs inzicht te geven in het belang van ijs in de leefomgeving van de ijsbeer.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …