Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhovenaar aangehouden wegens mishandeling ex-partner

Eindhovenaar aangehouden wegens mishandeling ex-partner

De politie heeft dinsdagochtend rond 1.30 uur in de woning van zijn ex-vrouw in Nuenen een 38-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor mishandeling. Even daarvoor zou hij de 37-jarige vrouw daar meerdere keren tegen haar gezicht hebben geslagen. Ook zou hij een stoel haar hebben gegooid en de vrouw hebben uitgescholden. Ze liep als gevolg van de mishandeling een bloedende wond op aan haar zij. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…