Home Noord-Brabant Eindhoven Insluiper woning Biest-Houtakker aangehouden in Eindhoven

Insluiper woning Biest-Houtakker aangehouden in Eindhoven

De politie heeft vanmiddag op de Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven een 46-jarige man en zijn 21-jarige dochter aangehouden op de verdenking van betrokkenheid bij een insluiping in een woning op der Akkerstraat in Biest-Houtakker. De bewoonster had het merk en kenteken van de vluchtauto van de dader genoteerd.

Een alerte bewoonster van een huis aan de Akkerstraat heeft vanmorgen, maandag 25 maart 2013 omstreeks 12.15 uur een insluiper in haar woning betrapt. Ze was in haar woonkamer en hoorde lawaai in de bijkeuken. Ze zag een man wegrennen, er bleek een tas te zijn gestolen. Ze zag dat de dief in een Opel Corsa stapte, ze noteerde het kenteken en belde de politie. Agenten in Eindhoven zagen omstreeks 12.40 uur de bedoelde auto rijden op de snelweg en gaven op de Bisschop Bekkerslaan een stopteken. De twee inzittenden, een 21-jarige vrouw en een 46-jarige man uit Eindhoven zijn aangehouden. Het gaat om een vader en zijn dochter. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …