Home Noord-Brabant Eindhoven Twee mannen met stroomstootwapen aangehouden op het Stratumseind

Twee mannen met stroomstootwapen aangehouden op het Stratumseind

Op aanwijzing van een getuige heeft de politie twee mannen aan weten te houden die met een wapen en drugs op het Eindhovense Stratumseind liepen. Agenten van het speciale horecadetachement, werkzaam in het uitgaansgebied van Eindhoven, werden om 2.30 uur getipt door een getuige dat twee mannen op het Stratumseind liepen met een taser en daar mensen mee belaagden. De getuige wees de twee mannen aan waarop deze door de agenten werden aangesproken en gefouilleerd. Een van de mannen, een 20-jarige Eindhovenaar, had een op een zaklamp gelijkende taser bij zich en meerdere flesjes vloeibare drugs, waarschijnlijk GHB.

Het tweetal is aangehouden en naar het bureau gebracht. De andere verdachte, 26-jaar uit Eindhoven, had ook harddrugs bij zich en hij had nog enkele boetes en dagen gevangenisstraf open staan. Het tweetal heeft de nacht in een cel doorgebracht. De recherche onderzoekt de zaak verder. Dit incident onderschrijft weer de noodzaak van hulp van burgers bij het veilig maken van het uitgaansleven.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…