Home Noord-Brabant Eindhoven Man beroofd en in het kanaal getrapt

Man beroofd en in het kanaal getrapt

Zaterdagavond tussen 23.30 uur en 24.00 uur is een man na een beroving in het koude water terecht gekomen bij de Kanaaldijk Zuid. De man fietste op de Kanaaldijk Zuid toen twee mannen op een scooter hem tot stoppen dwongen. Ze wilden zijn geld wat het slachtoffer ook afgaf. Daarna gaven ze de man en zijn fiets enkele trappen waardoor hij in het water terecht kwam.

Hij heeft daar ongeveer 10 minuten om hulp geroepen toen er twee mannen van een studentenvereniging langskwamen die hem eruit hebben gehaald. Op dat moment arriveerde ook een medewerker van de beveiliging van de TU die de man onder een warme douche zette. De mannen op de scooter waren er vandoor. Een summier signalement: twee mannen ongeveer 25 jaar met een licht getinte huid. In het donker gekleed. De passagier had een bruin petje op. De politie heeft nog naar de daders gezocht maar niet meer aangetroffen.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…