Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte voor woninginbraak aangehouden

Verdachte voor woninginbraak aangehouden

Een 41-jarige man uit Slovenië werd donderdagmiddag om 15.15 uur door de politie aangehouden op de Kloosterdreef. Hij wordt verdacht van een inbraak eerder in de middag gepleegd in een woning aan de Nieuwendijk in Geldrop. De 63-jarige bewoner alarmeerde kort na de inbraak de politie. Aan de hand van een signalement van het voertuig van de mogelijke dader(s) zag een politiesurveillance ruim een half uur na de inbraak een auto over de Kloosterdreef in Eindhoven rijden, die aan het signalement voldeed. De politie gaf daarop een stopteken. Nadat de automobilist zich legitimeerde gaf hij toestemming dat zijn auto werd doorzocht. In de auto vond de politie een telefoon, die was weggenomen uit de woning in Geldrop. Hierop werd de automobilist aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…