Home Noord-Brabant Eindhoven Mannen lopen tegen de lamp met qat

Mannen lopen tegen de lamp met qat

Twee Eindhovenaren van 60 en 39 jaar zijn zaterdagavond rond 21.30 uur op de Wilhelminalaan in Son en Breugel tijdens een controle door de politie tegen de lamp gelopen met een hoeveelheid qat. De verlichting van hun auto was niet in orde waarop agenten het voertuig controleerden. In de auto troffen ze ruim zestig bosjes qat aan. De verdovende middelen zijn in beslag genomen. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. Nadat de verhoren afgerond waren mochten zij in de loop van zondagmiddag naar huis. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…