Home Noord-Brabant Eindhoven Ongeluk op kruising Tongelresestraat – Rondweg

Ongeluk op kruising Tongelresestraat – Rondweg

Een 47-jarige vrouw uit Eindhoven is zaterdagmiddag in haar woonplaats gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De vrouw stak zaterdagmiddag rond half twee met haar fietst de Eindhovense Insulindelaan over om vanuit de Tongelresestraat binnen de ring naar de Tongelresestraat buiten de ring te gaan. Hierbij zou zij in botsing zijn gekomen met een auto die uit tegengestelde richting vanuit de Tongelresestraat rechts de Insulindelaan opreed in de richting van de Berekuil. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Het zou gaan om een donkerkleurige auto, mogelijk van het merk Audi. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Zij liep onder meer verwondingen aan haar kaak op.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…