Home Noord-Brabant Eindhoven Vermoedelijke drugshandel opgerold aan de Hemelrijken

Vermoedelijke drugshandel opgerold aan de Hemelrijken

De politie van Eindhoven heeft met de aanhouding van twee mannen en de inval in een woning een vermoedelijke drugspand opgerold. Er was bij de politie informatie binnen gekomen dat er vanuit een woning aan de Hemelrijken gedeald zou worden. De buurt had ook al geklaagd. Er zouden ook wapens in het huis zijn. Er is direct een team gevormd en die zijn op donderdagmiddag omstreeks 14 uur in twee panden binnen gevallen, de woning aan de Hemelrijken en een woning aan de Heemskerkstraat. Daarbij zijn twee Eindhovenaren aangehouden, 25 en 34 jaar oud. Deze twee woningen zijn onder leiding van een Rechter-commissaris doorzocht. In de woningen zijn softdrugs, harddrugs, verboden wapens en voorwerpen aangetroffen die gebruikt worden om drugs te verdelen waaronder een weegschaal en mixer. Bij één van de verdachten, de 25-jarige, werd een busje pepperspray aangetroffen. De recherche zet het onderzoek voort en sluit meerder aanhoudingen niet uit.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…