Home Noord-Brabant Eindhoven Bromfietster omgekomen bij aanrijding met politieauto

Bromfietster omgekomen bij aanrijding met politieauto

Bij een aanrijding met een politieauto is vrijdagmiddag een 18-jarige vrouw uit Eindhoven om het leven gekomen. Ze werd kort na 13.00 uur op de Noord-Brabantlaan aangereden toen ze daar op haar brommer reed, en overleed te plaatse. De onopvallende politieauto was op weg naar een melding in Bergeijk en reed met zwaailicht en sirene over de busbaan. Omwille van de onafhankelijkheid wordt het onderzoek naar de aanrijding gedaan onder leiding van de Rijksrecherche.

De agenten waren op weg naar een melding in Bergeijk. Een verwarde man had rond 11.00 uur de politie gebeld en gezegd dat hij een pistool had. Hij zou daarmee op agenten gaan schieten als ze hem zouden proberen aan te houden. De politie is naar hem op zoek gegaan en trof hem rond 13.30 uur aan op de Kerkstraat. De 51-jarige verwarde man uit Bergeijk is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Er is geen pistool aangetroffen.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …