Home Noord-Brabant Eindhoven Man gearresteerd voor diefstal jerrycans met diesel

Man gearresteerd voor diefstal jerrycans met diesel

De politie heeft zaterdagochtend rond 6.30 uur bij een bedrijf aan de Spaarpot in Geldrop een 31-jarige man uit Oisterwijk aangehouden op verdenking van diefstal van diesel. Kort daarvoor kwam bij agenten een melding binnen van een mogelijke diefstal bij een andere onderneming op het bedrijventerrein. Een man zou er daar in een auto met aanhanger vandoor zijn gegaan, vervolgens door de omheining van een ander bedrijf zijn gereden en tot stilstand zijn gekomen. Toen de politie daar ging kijken werd het voertuig met aanhanger aangetroffen. Op het terrein van het bedrijf werd de vermoedelijke bestuurder gevonden. Hij was niet gewond. Op de aanhanger en in de auto werden ruim veertig jerrycans met diesel aangetroffen. De man verklaarde die zojuist bij het andere bedrijf te hebben weggenomen. Hij is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …