Home Zuid-Holland Den Haag Inbrekers op heterdaad aangehouden

Inbrekers op heterdaad aangehouden

De politie heeft donderdagavond rond 23.00 uur twee mannen van 38 en 41 jaar uit Helmond, een 21-jarige man uit Nuenen en een 23-jarige man uit Den Haag aangehouden. De politie kreeg wat eerder de melding van een getuige dat er werd ingebroken in een woning aan de Provincialeweg in Veldhoven. De getuige zag de verdachten vervolgens weg rijden in een auto en kon deze beschrijven aan de politie. Die zag hen even later rijden en daarop werd een stopteken gegeven waaraan de bestuurder voldeed. In de auto bleken vier mannen te zitten. Twee van hen probeerden nog te vluchten, maar zij konden beiden al snel worden aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de mannen hadden getracht in te breken in de woning. Ook hadden zij de kentekenplaten van een in de buurt geparkeerde auto gestolen. Het viertal is meegenomen naar het bureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …