Home Noord-Brabant Eindhoven Automatisch vuurwapen en drugs in gehuurde bestelbus

Automatisch vuurwapen en drugs in gehuurde bestelbus

Een automatisch vuurwapen is donderdag rond 16.30 uur gevonden in een bestelbus in Tilburg. Dit gebeurde bij een controle ter hoogte van het station. Twee mannen uit Eindhoven, in de leeftijd van 26 en 36 jaar, zijn aangehouden en in verzekering gesteld. De politie nam acht vuilniszakken met henneptoppen, telefoons en een bedrag van 1040 euro in beslag. Het busje, dat is gehuurd, staat voor nader onderzoek op het politiebureau gestald. Het vuurwapen zal eveneens aan een nader onderzoek worden onderworpen.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…