Home Noord-Brabant Eindhoven PSV vol vertrouwen in onderzoek ‘Brussel’

PSV vol vertrouwen in onderzoek ‘Brussel’

PSV kijkt met veel vertrouwen uit naar het aangekondigde onderzoek van de Europese Commissie inzake de grondverkoop aan de gemeente Eindhoven in de zomer van 2011. Dat meldt de directie naar aanleiding van het bericht dat ‘Brussel’ de deal nader wil bekijken. In reactie op de aankondiging laat PSV weten niet verrast te zijn en met veel vertrouwen uit te kijken naar het onderzoek. De club zal de gevraagde medewerking verlenen inzake het dossier van de verkoop en alle documentatie beschikbaar stellen. De zakelijke transactie was twee jaar geleden onderdeel van een omvangrijk pakket van geslaagde maatregelen om PSV weer structureel financieel gezond te maken. ‘Brussel’ kondigde aan naar de situaties van meerdere Nederlandse clubs te kijken, waaronder N.E.C., Willem II, FC Den Bosch en MVV Maastricht.

Conform de adviseurs destijds voorspeld hebben zal de Europese Commissie zich buigen over de verkoop van de grond onder het Philips Stadion en De Herdgang aan de gemeente, waarbij de club deze onder behoud van erfpacht en strikte voorwaarden mocht blijven gebruiken. PSV betaalt daarvoor elk jaar een marktconform bedrag.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…