Home Noord-Brabant Eindhoven Politie zoekt getuigen diefstal brandstof

Politie zoekt getuigen diefstal brandstof

Een 20-jarige man uit Eindhoven is donderdag rond 1.15 uur aangehouden op de Noord-Brabantlaan. Agenten zagen hem in een bestelbusje rijden op de N2 bij Eindhoven met een handelaarskenteken dat was vervallen. Ze gaven de man een stopteken en op de Noord-Brabantlaan werd de man verder gecontroleerd.

De man kon zich niet legitimeren en had geen kentekenpapieren bij zich. Achter in het bestelbusje vonden de agenten ongeveer 1000 liter aan brandstof (diesel) vermoedelijk van diefstal afkomstig. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De politie is nu op zoek naar getuigen die, de afgelopen week, een man in een wit bestelbusje zich verdacht hebben zien gedragen in de buurt van punten waar brandstof aanwezig is (bijvoorbeeld parkeerplaatsen voor vrachtwagens en industrieterreinen).

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…