Home Noord-Brabant Eindhoven Politie pakt verdachten van mishandeling Stadhuis

Politie pakt verdachten van mishandeling Stadhuis

De politie heeft dinsdagochtend in Eindhoven twee verdachten opgepakt voor de mishandeling die op nieuwjaarsdag plaatsvond op het Stadhuisplein in Eindhoven. Het gaat om twee broers van 24 en 22 jaar, die rond 7.15 uur in hun woning werden aangehouden.

Een 37-jarige man uit Eindhoven liep als gevolg van de mishandeling verwondingen op aan onder meer gezicht en gebit. De zaak kreeg in januari aandacht in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Mede naar aanleiding van tips na die uitzending kwam de politie de nu aangehouden broers op het spoor. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…