Home Noord-Brabant Eindhoven Catharina Ziekenhuis voor vijfde keer op rij Topwerkgever

Catharina Ziekenhuis voor vijfde keer op rij Topwerkgever

Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is voor het vijfde jaar op rij Topwerkgever. Het ziekenhuis is gecertificeerd als Top Employers Cure & Care Nederland 2013. Een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het internationale CRF Institute, heeft aangetoond dat het ziekenhuis beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden, scholingsvoorwaarden en carrièrevooruitzichten. “Hier werken mensen die willen excelleren. Als je gaat voor een zesje, kun je beter voor een andere werkgever kiezen. Bij ons heerst een professioneel ontwikkelklimaat” aldus manager Marlies Dokter van de service-eenheid HRM van het Catharina Ziekenhuis.

Het ziekenhuis verwierf het keurmerk ook in 2009, 2010, 2011 en 2012. Het Catharina Ziekenhuis onderscheidt zich op de arbeidsmarkt door goed werkgeverschap. “We bieden medewerkers een professionele werkomgeving en een prettig werkklimaat. We investeren in de ontwikkeling van onze mensen” aldus Dokter. “Want de kwaliteit van de medewerkers bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van de zorg die wij als ziekenhuis bieden.”

Voor de kwalificatie topwerkgever is het Catharina Ziekenhuis beoordeeld op vijf criteria: primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur. Alleen organisaties die voldoen aan de strikte criteria ontvangen het Top Employers Keurmerk.

Naast het Catharina Ziekenhuis hebben namelijk ook de vijf andere Santeon-ziekenhuizen het keurmerk Top Employer Cure & Care binnengehaald. Het gaat om het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen, het Martini Ziekenhuis in Groningen, het Medisch Spectrum Twente in Enschede, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam en het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …