Home Noord-Brabant Eindhoven Hennepkwekerij in woning aangetroffen

Hennepkwekerij in woning aangetroffen

De politie heeft woensdagavond in een woning aan de Katoenstraat in Geldrop een in werking zijn de hennepkwekerij aangetroffen. De aanwezige bewoner, een 21-jarige man, werd aangehouden. Op de begane grond van de woning ontdekten agenten een kwekerij met 439 hennepplanten. Het huis had al eerder de aandacht van de politie getrokken omdat deze tijdens een sneeuwperiode een opvallend schoon dak had. Er was echter niemand op het betreffende adres ingeschreven en ogenschijnlijk woonde er ook niemand. Woensdag was er zichtbare bedrijvigheid, waarna de politiemensen een onderzoek instelden. De kwekerij was professioneel opgebouwd. De stroom voor de plantage bleek buiten de elektriciteitsmeter om te worden betrokken. Enexis verwijderde donderdagochtend deze meter. De eigenaar van de woning wordt later nog gehoord.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…