Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte onder verzet aangehouden na melding mishandeling

Verdachte onder verzet aangehouden na melding mishandeling

De politie heeft dinsdagavond een man van 29 jaar uit Eindhoven aangehouden na een melding van een mishandeling. Rond 22.20 uur kwam bij de politie het bericht binnen dat op de Schoenmakerstraat in EIndhoven een man in elkaar geslagen zou worden. Toen agenten ter plaatse kwamen, rende de 29-jarige Eindhovenaar weg. De politiemensen wilden hem aanhouden, maar hij verzette zich hevig. Zo gaf hij een agent een kopstoot, trapte hij hem in diens gezicht en bespuugde hij hem. Ook bedreigde hij de agenten met de dood. Na de schermutseling is de aangehouden verdachte naar het ziekenhuis gebracht omdat hij last had van zijn maag. De agenten troffen in de omgeving van de Schoenmakerstraat overigens niemand meer aan die mishandeld zou zijn.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…