Home Noord-Brabant Eindhoven Vrouw mishandeld aan de Orteliusweg

Vrouw mishandeld aan de Orteliusweg

Een 55-jarige inwoner uit Eindhoven is zondagavond aangehouden verdacht van zware mishandeling van een vrouw. Om 19 uur belde een vrouw in paniek naar de meldkamer dat ze mishandeld was, ze was de woning waar het gebeurd was ontvlucht en stond buiten te wachten. Verschillende eenheden van de politie reden naar de Orteliusweg en troffen daar een 28-jarige vrouw uit Eindhoven. Ze had verschillende verwondingen in haar gezicht en op haar lichaam. Ook was een gedeelte van haar haar geschroeid. Ze verklaarde bij een kennis op bezoek geweest. Op een gegeven moment draaide die kennis door en begon haar te mishandelen, ze werd volgens de aangeefster enkele malen tegen de muur gesmeten. Ook stak hij haar haar in de brand. Op dat moment kwam de verdachte aanfietsen vanuit de richting van zijn woning. Hij kon direct aangehouden en naar het bureau worden gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…