Home Noord-Brabant Eindhoven Politie en gemeenten stoppen met POLITIE BOS-app

Politie en gemeenten stoppen met POLITIE BOS-app

De POLITIE BOS-app is vanaf vrijdag 1 maart 2013 niet meer actief. De veiligheidsapp van de politie in Best-Oirschot-Son en Breugel en de gemeenten Best, Oirschot en Son en Breugel verdwijnt die dag uit de app-store en de android-market. Reden is de komst van de nationale politie. Alle politie-communicatie-kanalen worden langzaam maar zeker landelijk gelijk getrokken. Eerder gebeurde dat al met deze website www.politie.nl. Politie Nederland heeft sinds kort ook een app beschikbaar gesteld. Die neemt de functie van de POLITIE BOS-app over. De lokale app voor Best, Oirschot en Son en Breugel werd op 10 oktober 2011 in Best gepresenteerd in aanwezigheid van staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie. Het was de eerste veiligheidsapp op dit gebied in ons land.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…