Home Noord-Brabant Eindhoven Man aangehouden voor plegen huiselijk geweld

Man aangehouden voor plegen huiselijk geweld

Op het politiebureau aan de Mathildelaan heeft de politie vrijdagochtend rond 2.00 uur een 28-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor mishandeling van zijn vriendin. De 29-jarige vrouw zou kort daarvoor door de man bij een ruzie in hun woning in stadsdeel Woensel-Noord zijn geslagen. Hij wordt ervan verdacht meerdere malen tegen haar gezicht geslagen te hebben. Het slachtoffer liep daarbij onder meer hoofdpijn en een blauw voorhoofd op. De verdachte meldde zich zelf op het politiebureau.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…