Home Noord-Brabant Eindhoven Man overvallen in zijn woning aan de Sweelinckstraat

Man overvallen in zijn woning aan de Sweelinckstraat

Woensdagavond om 20.25 uur is een 24 jarige inwoner van Eindhoven overvallen in zijn woning aan de Sweelinckstraat. Twee gemaskerde mannen bedreigden de bewoner. Ze gingen er met een onbekende buit vandoor in een blauwe Fiat Punto. Het slachtoffer is nog achter ze aan gerend. De politie heeft via Twitter en Burgernet de hulp ingeroepen van de bewoners van Eindhoven om informatie over de Fiat Punto in de hoop de daders te kunnen pakken. Er zijn meer dan 10 politieauto’s bezig met een zoekactie.  De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…