Home Noord-Brabant Den Bosch ‘s-Hertogenbosch – Samen tegen georganiseerde criminaliteit in de transportsector

‘s-Hertogenbosch – Samen tegen georganiseerde criminaliteit in de transportsector

Oost-Brabant heeft een sterke economische positie met een goede logistieke infrastructuur. Dat is positief voor onze economie en werkgelegenheid, maar brengt ook kwetsbaarheden met zich mee. Oost-Brabant is niet alleen een transportknooppunt voor legale goederen, maar ook voor illegale goederen, zoals drugs, geld en wapens. Deze vorm van criminaliteit brengt geweld met zich mee en ondermijnt de transportsector en de overheid. Om criminele inmenging in de transportbranche – weg, water of spoor – tegen te gaan hebben de veiligheidspartners in Oost-Brabant deze week controles uitgevoerd en voorlichtende gesprekken gehouden.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …