Home Noord-Brabant Den Bosch Oost-Brabant – Politie: fotojournalisten hadden dichter bij drugslab Vinkel moeten staan

Oost-Brabant – Politie: fotojournalisten hadden dichter bij drugslab Vinkel moeten staan

Agenten van de politie Oost-Brabant hadden twee fotojournalisten die donderdag 13 april beelden wilden maken van een drugslab in Vinkel dichter bij die bewuste locatie moeten toelaten. De fotografen werden nu in verband met veiligheid op ruime afstand gehouden, maar dat had in goed overleg anders gekund. Dat is de conclusie van een onderzoek van de politie, nadat beide fotografen werden aangehouden omdat ze bewust door een afzetting liepen.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …