Home Noord-Brabant Den Bosch Oost-Brabant – Hoe kijkt de politie Oost-Brabant aan tegen viering WK-wedstrijden?

Oost-Brabant – Hoe kijkt de politie Oost-Brabant aan tegen viering WK-wedstrijden?

De wijze waarop supporters van het Marokkaanse elftal de prestaties van hun team op het WK Voetbal in Qatar vieren, zorgt voor uiteenlopende reacties in de samenleving. Ook in Oost-Brabant kwam de politie afgelopen dinsdagavond in vooral Eindhoven en ’s-Hertogenbosch in actie. Grote onlusten bleven gelukkig uit, maar op momenten stond de feestelijke sfeer onder druk. Wij vinden het als politie belangrijk uit te leggen hoe wij bij zulke vieringen te werk gaan. Daarmee wekken we de juiste verwachtingen en kunnen we tegelijkertijd aannames en misvattingen bij het publiek nuanceren. Oranje speelt vrijdagavond zijn kwartfinale tegen Argentinië, Marokko neemt het één dag later op tegen Portugal.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …