Home Noord-Brabant Den Bosch ‘s-Hertogenbosch – Elf aanhoudingen na rellen rondom wedstrijd FC Den Bosch – Top Oss

‘s-Hertogenbosch – Elf aanhoudingen na rellen rondom wedstrijd FC Den Bosch – Top Oss

Op zaterdag 17 september ontstonden na de wedstrijd FC Den Bosch tegen Top Oss in het stadion in s-Hertogenbosch diverse vechtpartijen. Ook pleegden groepen supporters massaal vernielingen. De agressie richtte zich daarnaast tegen stewards en onze agenten. Een van de stewards werd mishandeld en liep een hoofdwond op en de ME werd bekogeld met stenen en fakkels. Ook twee agenten raakten lichtgewond. Door daadkrachtig op te treden pakten we al 11 verdachten op. We sluiten meer aanhoudingen niet uit en doen volop onderzoek.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …