Home Noord-Brabant Den Bosch Den Bosch – Politiechef Oost-Brabant: realistisch over resultaten 2019

Den Bosch – Politiechef Oost-Brabant: realistisch over resultaten 2019

Bij politiechef Wilbert Paulissen van de eenheid Oost-Brabant overheerst tevredenheid over de prestaties die zijn eenheid in 2019 heeft behaald. ‘Onze resultaten zijn goed te noemen, zeker gelet op de druk op onze capaciteit in vooral de laatste maanden van vorig jaar. Maar let op: dit betekent uiteraard niet dat we achterover gaan leunen. Want we hebben nog te veel vaak impactvolle zaken die we niet direct kunnen oppakken. Daarbij beseffen we dat dit veel impact heeft op betrokkenen”, aldus Paulissen. De cijfers werden woensdag toegelicht in een bijeenkomst van de regionale driehoek (regioburgemeester, hoofdofficier van justitie en politiechef) met de pers.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – Getuigen gezocht van mishandeling en ontvoering in Helmond

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van een mishandeling en ontvoering in Hel…