Home Noord-Brabant Den Bosch Brabant – Oplospercentage Bureau Brabant zaken gestegen naar 42 procent

Brabant – Oplospercentage Bureau Brabant zaken gestegen naar 42 procent

Vandaag zijn we weer gestart met een nieuw seizoen van Bureau Brabant, hét regionale opsporingsprogramma. We blikten in de eerste aflevering terug op een paar memorabele politieonderzoeken, die we succesvol hebben afgerond. Mede dankzij jullie tips hebben we het vorige seizoen in 42 procent van deze vaak moeilijke en complexe zaken verdachten aangehouden. Dat is een stijging van 3 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwendijk – Drie verdachten aangehouden na politieachtervolging

Na een politieachtervolging op de A27 ter hoogte van Nieuwendijk, is een voertuig gecrasht…