Home Noord-Brabant Den Bosch ’s – Hertogenbosch – Relschoppers FC Den Bosch – Go Ahead Eagles

’s – Hertogenbosch – Relschoppers FC Den Bosch – Go Ahead Eagles

Woensdagavond 22 mei ontstonden na de voetbalwedstrijd tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles rellen bij het stadion. Een grote groep supporters van FC Den Bosch keerde zich met grof geweld tegen de politie. Wij hebben een flink deel van hen duidelijk in beeld. De meesten hebben zich na onze eerdere oproepen gemeld, maar we zijn nog op zoek naar de identiteit van enkele anderen. Vandaag hebben we volledig herkenbare afbeeldingen geplaatst van een drietal verdachten die op 2 augustus werden opgeroepen om zich te melden.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Helmond – 4 verdachten aangehouden voor ontvoering en mishandeling

Vanochtend hield de politie vier verdachten aan voor betrokkenheid bij een ontvoering en m…