Home Noord-Brabant Den Bosch Rosmalen – Politie onderzoekt verkeersongeval bij Rosmalen

Rosmalen – Politie onderzoekt verkeersongeval bij Rosmalen

Omstreeks half 2 vannacht vond een ernstig ongeval plaats op de A59 in de buurt van Rosmalen. De auto is van de weg geraakt, door een sloot gereden en op de secundaire weg, de Graafsebaan, tot stilstand gekomen. In het voertuig zaten 5 inzittenden. Zij zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. Een 21 jarige vrouw uit Gemert is aan haar verwondingen overleden. De andere slachtoffers waren een 24 jarige vrouw uit Oss, een 17 jarige jongen uit Nuland, een 14 jongen uit Rosmalen en een 29 jarige man uit Den Bosch.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg, Rijen – Twee mannen aangehouden verdacht van vernieling en bedreiging.

De politie heeft woensdagavond twee mannen aangehouden in Rijen. Ze worden ervan verdacht …