Home Noord-Brabant Den Bosch ‘s-Hertogenbosch – Verdachten diefstal op bouwterrein aangehouden

‘s-Hertogenbosch – Verdachten diefstal op bouwterrein aangehouden

Wij hielden zaterdag rond 2.05 uur een 25-jarige man en een 16-jarige jongen uit ’s-Hertogenbosch aan op een bouwterrein aan de Dirk Hartogstraat. De twee worden verdacht van diefstal. Een getuige alarmeerde de politie toen hij de twee het bouwterrein zag opgaan. Agenten konden de verdachten vinden door sporen in de sneeuw en de inzet van een diensthond. Op de plek waar de twee werden aangehouden werd ook elektriciteitskabel aangetroffen. De twee zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Lees verder

 

Laad meer Den Bosch
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Dag twee Nirwana Tuinfeest, wederom een feest vol met verrassingen!

Dag twee van het gezellige Nirwana Tuinfeest in Lierop ging goed van start met ‘Mooon’ de …