Home Noord-Brabant Den Bosch Lokfiets laat fietsendief in de val lopen

Lokfiets laat fietsendief in de val lopen

Een man uit ‘s-Hertogenbosch is maandagochtend op heterdaad betrapt toen hij een fiets probeerde te stelen. De gestolen fiets betrof een lokfiets die in de gemeente Vught wordt ingezet om het aantal fietsdiefstallen terug te dringen. Toen de agenten maandag constateerden dat de afgesloten lokfiets werd verplaatst zijn ze direct poolshoogte gaan nemen. Op de Vlashoek troffen ze de verdachte met de fiets aan die bezig was met het openbreken van het slot. Hierop is de man aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…