Home Noord-Brabant Den Bosch FC Den Bosch contracteert Ruben Smet

FC Den Bosch contracteert Ruben Smet

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Ruben Smet (22) over een driejarig contract, opgebouwd uit een eenjarige overeenkomst, met een optie aan Bossche zijde voor verlenging met nog twee seizoenen. Doelman Smet komt deze zomer transfervrij over van Rupel Boom (BEL).

Ruben Smet is geboren op 19 september 1990 in het Belgische Beveren-Waas. Hij begon zijn sportieve carrière bij de jeugd van Beveren, waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor SK Sint- Niklaas (BEL) en KSV Temse (BEL). De afgelopen twee seizoenen stond Smet onder de lat bij Rupel Boom.

Keeperstrainer Jan van Grinsven: ,,We zijn blij met de komst van Ruben naar FC Den Bosch. Hij is een jonge, talentvolle, ambitieuze Belgische doelman die we via voormalig FC Den Bosch-speler Bart van den Eede op het netvlies hebben gekregen. Het technisch kader heeft Ruben inmiddels veelvuldig bekeken en laten meetrainen met de Bossche keeperstrainers. We hebben veel vertrouwen in zijn kunnen en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch.”

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…