Home Noord-Brabant Den Bosch 800 Bossche zorgvrijwilligers aanwezig bij Annie de Musical

800 Bossche zorgvrijwilligers aanwezig bij Annie de Musical

Zondag waren ruim 800 vrijwilligers, werkzaam bij diverse Bossche zorginstellingen, op uitnodiging van Ricoh aanwezig bij de voorlaatste voorstelling van Annie de Musical in het Theater aan de Parade. De aanwezigen waren door de zorginstelling waarvoor zij werkzaam zijn uitgekozen om bij de musical aanwezig te zijn.

De musical werd door Ricoh aan de vrijwilligers aangeboden ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe hoofdkantoor in het Paleiskwartier, waarbij het bedrijf ook de Bossche gemeenschap in het zonnetje wilde zetten. “Toen we hierover gingen nadenken, was voor ons, als grote leverancier aan de zorg- en welzijnssector op het gebied van document- en it-diensten én als jarenlange partner van de musicals van Albert Verlinde Entertainment, de keuze snel gemaakt”, aldus Carol Dona, Executive Chairman bij Ricoh Nederland, tijdens zijn welkomstwoord aan het publiek. “In de huidige tijd zijn vrijwilligers die zich belangeloos en vol enthousiasme inzetten voor onze samenleving ontzettend belangrijk. Maatschappelijke betrokkenheid zit in het dna van ons bedrijf, en wij vinden oprecht dat dit beloond mag worden”, aldus Dona.

Ook wethouder Jeroen Weijers van huisvesting, sociale zaken, welzijn en cultuur sprak zijn waardering uit voor de groep vrijwilligers in de zaal en bedankte Ricoh voor dit initiatief.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…